Politică de confidențialitate

Cine suntem

Adresa sitului web este: https://primesite.ro/.

Denumirea operatorului: PRO ANT PROIECT S.R.L.
Cod unic de înregistrare: 32709524.
Sediul Social: 437186 Dăneştii Chioarului, str. Principală 39, Maramureş.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Informațiile colectate și prelucrate prin intermediul formularelor de contact de pe site sunt: nume, numele firmei, e-mail şi număr de telefon.

Prin completarea datelor în formularele de contact utilizatorii declară că acceptă necondiționat ca datele personale să fie incluse în baza de date a "primesite.ro" și îşi dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către "primesite.ro", pentru desfășurarea și/sau derularea de către "primesite.ro" de activități specifice cum ar fi, dar fără a se limita la, activităţi de comunicare, activităţi de răspuns la solicitările şi întrebările utilizatorilor, activități comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a comportamentul utilizatorilor.

Dacă nu sunteți de acord cu maniera de prelucrare și colectare a datelor cu caracter personal, cât și posibilitatea ca acestea să fie transferate către terțe părți (afiliați, colaboratori, parteneri) nu introduceți datele personale în formularele site-ului și nu utilizați serviciile aferente acestuia.

Administratorul site-ului nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru datele cu caracter personal introduse de către utilizatori în zona de acces public precum secțiunea de comentarii aferentă blogului site-ului.

"PrimeSite.ro" se folosește de date cu caracter personal colectate, prelucrate și stocate automat de către terțe părți precum instrumentul de marketing Google Analytics.

Instrumentul Google Analytics are rolul de a colecta cookie-uri primare ce conțin indentificatori precum browser-ul utilizat, IP, locație, vârstă, afinități, etc, precum și acțiunile realizate pe site-ul https://primesite.ro.

Google Analytics ne permite să monitorizăm și să analizăm care este tipul utilizatorilor site-ului nostru, pe fiecare pagină, de unde ați ajuns pe site-ul nostru și bineînțeles care sunt subiectele/serviciile de interes pentru fiecare categorie de utilizatori în parte.

Pentru mai multe informații referitor la protejarea datelor, mascarea adresei IP, politica de cofidențialitate Google Analytics, etc, vă rugăm să accesați acest link.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Scopul și maniera de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului UE nr. 679/2016 "primesite.ro" are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați sau le colectăm prin intermediul site-ului.

Datele cu caracter personal pot fi colectate pentru îndeplinirea următoarelor scopuri: informarea utilizatorilor, activităţi de comunicare, activităţi de răspuns la întrebările sau solicitările utilizatorilor, activități comerciale, activități de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de analiză, de monitorizare a conversiilor și a comportamentul utilizatorilor pe site-ul https://primesite.ro.

"PrimeSite.ro" poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, furnizori de servicii IT sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și a serviciilor noastre, asigurători.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliţie, Instanţele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate de către instituțiile statului.

Luăm toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Personalul care are acces la baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune în baza de date vor închide sesiunea. În cazul în care unul sau mai multi utilizatori sunt revocați din diverse motive conturile de acces se suspendă automat. Toate accesările bazei de date se fac numai pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai de către personal autorizat pentru aceasta operațiune și numai în scopuri cerute de legile în vigoare.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Prin citirea prezentelor termene și condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora, conform GDPR. Pentru a descărca noul Regulament General de Protecția Datelor (UE) 2016/679 vă invităm să accesați acest link.

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa de email contact@primesite.ro, vă puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

  • o dată pe an, sa vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate.
  • să interveniți asupra datelor transmise.
  • să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară.
  • să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Astfel, "primesite.ro" poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

"PrimeSite.ro" nu promovează SPAM-ul și nu colectează în mod conștient date cu caracter personal ce vizează persoanele care nu au îndeplinit vârsta de 18 ani. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul https://primesite.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informații suplimentare

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Politica de Confidențialitate a site-ul nostru poate fi modificată periodic de către administratorul site-ului motiv pentru care vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Dacă aveți orice întrebări referitor la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați, fie prin e-mail la adresa contact@primesite.ro fie printr-o notificare scrisă la adresa sediului nostru.

Autoritatea publică centrală cu competență generală în domeniul protecției a datelor personal este A.N.S.P.D.C.P. – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pentru a vizualiza mai multe informații despre Regulamentul UE nr. 679/2016, aplicabil din 25.05.2018 precum și drepturile persoanelor vizate, vă invităm să accesați acest link .

PrimeSite logo

Abonează-te la newsletter

© 2021. Toate drepturile rezervate. Prime Site. Vezi pagina cu Politica de confidenţialitate.

TOP